LOEFFF armbanden


LOEFFF maakt armbanden voor heren, dames en voor de kids! Ze zijn stoer, lief, hebben een sportieve of klassieke look met vrolijke of juist meer subtiele kleuren. Wij gebruiken voor onze armbanden stevig nylon paracord-touw (Paracord 550 type III, origineel U.S. made), zacht-glanzend satijnkoord en echt koord-leer. Nieuw zijn onze unisex kralen armbanden van natuursteen in diverse mooie tinten!

De ontwerpen zijn simpel maar doordacht en met een mooie afwerking. Uw armband wordt in een katoenen giftbag naar u opgestuurd. Mooi om cadeau te geven en fijn om de armband netjes in te bewaren.

We hebben in de webshop apart een MEN en WOMEN lijn opgenomen maar beseffen dat een aantal van de armbanden unisex gedragen worden en daarom ziet u deze soms in beide lijnen terug.

Bestelling Op Maat. U kunt een armband op maat bij ons bestellen. Indien u naar Hartmotief mailt welke kleur(en), polsmaat en sluiting u wenst, doen wij u een prijsvoorstel.

Welke maat geeft u door? Gebruik een meetlint om de omtrek van uw pols te bepalen (en niet lengtes van andere armbanden!). U kunt dit het beste meten net onder de knokkel van uw pols. Meet deze strak. Is de maat van uw pols 20 cm, geef dan ook 20 cm aan ons door. Zo kunnen we voorkomen dat u een niet-passend sieraad ontvangt.

Garantie.Op al onze armbanden zit 6 maanden garantie.

Retourneren. Mocht de door u bestelde armband niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u het binnen de wettelijk vastgelegde zichttermijn van 7 werkdagen retourneren. De portokosten voor retourzending zijn voor rekening van u, tenzij de fout door ons is gemaakt. De verzendkosten worden dan achteraf verrekend. Alleen ongebruikte producten worden binnen 30 dagen aan u gecrediteerd. Speciale aanbiedingen vallen niet onder deze retourmogelijkheden.

LOEFFF is een project van Hartmotief en Lensmotief samen en staat voor Liefde Onder Eén Firma!


Verfijnd zoeken